Е-банкирането на ДСК – събота затворено

Преди време ми се наложи да прехвърля пари от дебитната си карта в ДСК към тази в ПИБ, за да мога от нея да платя в ИПЕЙ (старата класика epay.bg) сметката за водата :). Както и друг път – не стана.
Колкото и странно и противоестествено за електронните услуги да звучи, на практика те не са достъпни събота и неделя. Може да се влезе в системата, крайните наличности може би са точни, но пълните извлечения липсват. Някои транзакции не се появяват през почивните дни или пък направо зачезват няколко месеца. (Странно по какъв критерий. Може би изключват някой сървър?)

Ако трябва да сме честни, аз преводът и през седмицата не мога да го направя, защото имам някакъв проблем със сертификатите и не ми дава да превеждам пари в други банки. Първият път с мъка се снабдих със сертификат за ел. банкиране (не е ел. подпис), след време – с помощта на телефона за клиенти, но трети път да се занимавам – не, мерси.
Ако трябва да сме честни, също трябва да отбележа, че и ПИБ ме ядосват – защо, по ангелите, *вече* не мога да си проверявам сметката от ИПЕЙ. Аз мога да превеждам от нея, но не и да знам колко пари имам?!? Представете си, не искам да се регистрирам доброзорно в още едно е-банкиране – на ПИБ!

Advertisements
Published in: on 11. октомври '09 at 7:44  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://piliph.wordpress.com/2009/10/11/%d0%b5-%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d1%81%d0%ba-%e2%80%93-%d1%81%d1%8a%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b5/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentВашият коментар

  1. Можете да се регистрирате за on-line проверка за наличности по всички сметки и карти на https://my.fibank.bg. Това е безплатно приложение, не е e-банкиране и е разработено специално за клиентите на Първа инвестиционна банка.
    Поздрави,
    Виктор Тодров
    Во, ПИБ АД


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: